Φορολογικό Ημερολόγιο Ιουλίου

by george08

Η εναρμόνιση  με τους νόμους και τους κανονισμούς του κράτους είναι θέμα υψίστης σημασίας για τη λειτουργία της επιχείρησής σας.

Το γραφείο N. Vorkas & Co δημοσιεύει κάθε μήνα το Φορολογικό Ημερολόγιο για να ενημερώσει του πελάτες του και κάθε ενδιαφερόμενο τις προθεσμίες υποβολής δηλώσεων και πληρωμής φορολογιών.

Για τον μήνα Ιούλιο

Μέχρι τέλος του μήνα

  • Πληρωμή φόρου ο οποίος αποκόπηκε από τους μισθούς των υπαλλήλων τον προηγούμενο μήνα. (Έντυπο Τ.Φ. 61 – PAYE)
  • Πληρωμή ΓεΣΥ που αφορά τον προηγούμενο μήνα για:
  1. μισθωτούς και Εισφορά Εργοδότη για αξιωματούχους (0711)
  2. αξιωματούχους και συνταξιούχους (0701)
  • Συμπλήρωση δηλώσεων για παρακράτηση Έκτακτης Αμυντικής Εισφοράς (ΕΑΕ) και Γενικού Συστήματος Υγείας (ΓεΣΥ) από μερίσματα και τόκους τα οποία αποκτήθηκαν τον προηγούμενο μήνα. (Δήλωση Τ.Φ. 603, 602)
  • Πληρωμή Έκτακτης Αμυντικής Εισφοράς (ΕΑΕ) η οποία παρακρατήθηκε από μερίσματα, τόκους ή ενοίκια τα οποία πληρώθηκαν τον προηγούμενο μήνα. (Έντυπα Τ.Φ. 603, 602, 614)
  • Πληρωμή Κοινωνικών Ασφαλίσεων μηνός Ιουνίου για μισθωτούς.
  • Υπολογισμός Προσωρινής Φορολογίας και πληρωμή Α’ δόσης για το έτος 2021 φυσικών και νομικών προσώπων (Έντυπο Τ.Φ. 5, 6)

Σημειώνεται ότι για τυχούσες αλλαγές στις ημερομηνίες προθεσμίας, το Φορολογικό Ημερολόγιο θα επικαιροποιείται κατάλληλα.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες και ερωτήσεις μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε για να σας ενημερώσουμε. Θεωρούμε την εναρμόνιση με τους φορολογικούς νόμους και κανονισμούς εξαιρετικά σημαντική.

Είμαστε κοντά σας για να σας δώσουμε τη βοήθεια που χρειάζεστε.

N. V. & CO Team

N. Vorkas & Co

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More