ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταία νέα και ανακοινώσεις

Εγκεκριμένοι λογιστές και εγγεγραμμένοι ελεγκτές στην Κύπρο

N. Vorkas & Co

Η εταιρία N. Vorkas & CO Ltd ιδρύθηκε το 1992 στη Λευκωσία, Κύπρο. Παρέχουμε λογιστικές και ελεγκτικές υπηρεσίες όπως και συμβουλές για διαχείριση εταιρικών και φορολογικών θεμάτων σε οργανισμούς, επιχειρηματίες, επαγγελματίες τόσο στην Κύπρο και την Ελλάδα όσο και σε χώρες της Ευρώπης.

Τα στελέχη μας έχουν μεγάλη εμπειρία στη διεθνή αγορά, πράγμα το οποίο τα καθιστά το μεγαλύτερό μας πλεονέκτημα.

Υπηρεσίες

Προσφέρουμε ελεγκτικές, φορολογικές, και επιχειρηματικές συμβουλές και υπηρεσίες. Παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για να σας στηρίξουμε στην επαγγελματική σταδιοδρομία σας

Επιχειρηματικές συμβουλές

Η συμβουλευτική μας ομάδα παρέχει υπηρεσίες που μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυση περίπλοκων και ιδιαίτερων προκλήσεων της εταιρείας σας.

Business Outsource

Σκοπός του Business Outsource είναι να βοηθηθούν οι οργανισμοί ώστε να αποδίδουν πιο αποτελεσματικά στους λειτουργικούς και διοικητικούς στόχους τους.

Φορολογικές Υπηρεσίες

Η N. Vorkas & Co Ltd οργανώνει μια αποτελεσματική φορολογική προσέγγιση σύμωνα με τις απαιτήσεις σας σε κάθε επιχειρηματικό τομέα.

Ελεγκτικές Υπηρεσίες

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα ελεγκτικών υπηρεσιών των οικονομικών καταστάσεων έχοντας τη δυνατότητα να παρέχουμε υψηλής ποιότητας έλεγχο στους πελάτες μας.

Σύσταση εταιρείας

Ψάχνετε συμβουλές για το πως να ξεκινήσετε μια εταιρεία ή την επιχείρησή σας στην Κύπρο; Σας παρέχουμε ανάλυση της αγοράς και σας βοηθούμε να ξεπεράσετε τα εμπόδια για την εκκίνηση της δικής σας επιχείρησης.

Υπηρεσίες ΦΠΑ

Εξειδικευμένες συμβουλές για τις υπηρεσίες που αφορούν τον Φόρο Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ) με αποτέλεσμα την εναρμόνιση με τις νομοθεσίες.

Income Tax Return

Ειδικότητά μας είναι να παρέχουμε φορολογικές συμβουλές σε άτομα και εταιρείες πετυχαίνοντας τη συμμόρφωση με την εκάστοτε φορολογική νομοθεσία.

Μισθοδοσία

Σας παρέχουμε υπηρεσίες μισθοδοσίας οι οποίες καθορίζονται ανάλογα με τις ανάγκες της διεύθυνσης και του προσωπικού της επιχείρησής σας σύμφωνα με την εργατική νομοθεσία.

Υποχρεωτικός έλεγχος

Η δική μας προσέγγιση στον έλεγχο είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε επιχειρηματία έτσι ώστε οι οικονομικές καταστάσεις να παρουσιάζουν τη δίκαιη εικόνα της επιχείρησης.

Λογιστικές υπηρεσίες

Η έμπειρη επαγγελματική λογιστική ομάδα μας μπορεί να αναλάβει τις λογιστικές υπηρεσίες της επιχείρησής σας.

Φορολογικές συμβουλές

Η φορολογική μας ομάδα μπορεί να σας συμβουλέψει ανάλογα με την κάθε περίπτωση. Η εταιρία μας θα σας δώσει φορολογικές συμβουλές βασισμένες στις ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Γιατί να επιλέξετε εμάς ως συνεργάτες σας

Η N. Vorkas & Co αναδεικνύεται και εξελίσσεται στην Κύπρο παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών με 40 χρόνια εμπειρίας. Είμαστε προσηλωμένοι προχωρώντας πέραν των λογιστικών και φορολογικών υπηρεσιών για εσάς.

ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Παρέχουμε λογιστικές, ελεγκτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες στην Κύπρο σε όλους τους τομείς της αγοράς.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Είμαστε περήφανοι για τον ξεχωριστό ρόλο μας στην επιχείρησή σας συμβάλλοντας στην επιχειρηματική σας ανάπτυξη.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Σας παρέχουμε επαγγελματικές και εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες με αξιόπιστη καθοδήγηση.

Ψάχνεις για επιχειρηματικές συμβουλές;

Ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσεις τη διαχείριση των προσωπικών οικονομικών σου θεμάτων.

Ήρθε η ώρα να πάρεις τον έλεγχο.

Τηλεφώνησέ μας ή συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More